Ενημέρωση σχετικά με την επιστροφή στα δια ζώσης μαθήματα του Παίδευσις

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας ,

Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Εκπαιδευτικού Οργανισμού μας μέχρι και σήμερα , όλα αυτά τα χρόνια, πρωταρχικός σκοπός και μέλημα μας ήταν η πρόοδος των μαθητών μας αλλά και η φροντίδα τους, με αλληλένδετο παράγοντα τη διασφάλιση της υγείας τους.

Διανύοντας σήμερα μια πρωτόγνωρη για όλους μας και ιδιαίτερη περίοδο , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα μέτρα που θα ληφθούν από το Παίδευσις , έτσι ώστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να διασφαλίσουμε στο ακέραιο τόσο την υγεία των μαθητών μας, όσο και του διδακτικού προσωπικού μας.

Αναλυτικότερα, θα λάβουμε μία σειρά από μέτρα τα οποία θα είναι :

1. Αναδιαμόρφωση όλων των αιθουσών του Εκπαιδευτικού Οργανισμού μας, με την αγορά νέου εκπαιδευτικού εξοπλισμού , έτσι ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των σπουδαστών. Σημειώνουμε εδώ, ότι οι αίθουσες μας έκτασης 35-45 τ.μ έκαστη, είναι ικανές να διασφαλίσουν τις απαιτούμενες αποστάσεις ανά μαθητή όπως προβλέπονται από το Υπουργείο Παιδείας (7 τ.μ ανά μαθητή), διαφυλάσσοντας με τον τρόπο αυτό την υγεία του.

2. Καθημερινή ανέπαφη ηλεκτρονική θερμομέτρηση όλων των μαθητών και σπουδαστών μας που θα εισέρχονται στον εκπαιδευτικό χώρο, γονέων και εκπαιδευτικού προσωπικού του φροντιστηρίου.

3. Γενική απολύμανση ανά τακτά χρονικά διαστήματα όλων των χώρων της σχολής από εξειδικευμένο συνεργείο απολύμανσης κατά του ιού Covid 19.

4. Συνεχής αερισμός των αιθουσών καθ’όλη τη διάρκεια του μαθήματος και όχι μόνο στα διαλείμματα.

5. Ύπαρξη αντισηπτικών σκευασμάτων σε όλες τις αίθουσες και τους υπόλοιπους χώρους της σχολής. Αναφορικά με τη χρήση μασκών , αν και δε θεωρείται υποχρεωτική, θα εφαρμοστεί το μέτρο χρήσης της, από τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ”Παίδευσις”, ώστε να υπάρξει η μέγιστη ασφάλεια για όλους.

6. Επικοινωνία με εξειδικευμένο ιατρό, σε περιπτώσεις που κριθεί αυτό αναγκαίο.

7. Παράλληλη στήριξη και ενίσχυση της δια ζώσης διδασκαλίας με την απόλυτα εξειδικευμένη ψηφιακή πλατφόρμα σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ”Παίδευσις”. Συνεχίζουμε τα ψηφιακά μαθήματα, παράλληλα με τις συναντήσεις στο φροντιστήριο, δίνοντας έτσι επιπρόσθετη βοήθεια στους μαθητές μας.

Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε πάλι στις αίθουσες τα παιδιά μας, ευχόμενοι να βγούμε όλοι νικητές από τη δοκιμασία αυτή αλλά και…φοιτητές!

Με εκτίμηση,

Ζανίνα Βάσση,

Φιλόλογος, Εκπα

Τεχνογλωσσία MSc, Νευροεπιστήμες, Κοινωνική Παιδαγωγική & Εκπαίδευση MSc

Διευθύνουσα Σύμβουλος Εκπαιδευτικού Οργανισμού “Παίδευσις”