Γιατί να κάνω Θερινά Μαθήματα στο Παίδευσις;

Η ανάγκη για θερινά μαθήματα στην Α’ , τη Β’ και τη Γ’ λυκείου, είναι μεγάλη, ειδικά για την επόμενη χρονιά μετά από δύο σχολικές χρονιές που επηρεάστηκαν στο έπακρο από τον covid-19 με αποτέλεσμα χάσιμο ωρών, ποιοτικού και αποτελεσματικού μαθήματος.

 Οι μαθητές παρουσιάζουν εκπαιδευτικά κενά, ενώ παράλληλα είχαν να διαχειριστούν μία δύσκολη ψυχολογία και να προσαρμοστούν σε δεδομένα μάθησης πρωτόγνωρα μέχρι τώρα, με απαιτήσεις και νέες προκλήσεις.

Το Παίδευσις, ανταποκρίθηκε στις πολύ υψηλές εκπαιδευτικές ανάγκες της περιόδου, με την πλήρως εκσυγχρονισμένη e- learning πλατφόρμα μαθημάτων που διαθέτει, καλύπτοντας έτσι τις πιο απαιτητικές μαθησιακές ανάγκες, χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος μαθημάτων.

Ωστόσο, επειδή τα «δια ζώσης» μαθήματα είναι πραγματικά ουσιαστικά για την κάλυη εκπαιδευτικών κενών και την καλύτερη κατανόηση ζητημάτων, θεωρούμε απαραίτητη την περίοδο αυτή, την παρακολούθηση θερινού προγράμματος μαθημάτων.

Το πολύ καλά οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των θερινών μαθημάτων του Παίδευσις, εγγυάται στους υποψηφίους μας, ένα σαφές προβάδισμα έναντι των άλλων μαθητών με σαφή και ουσιαστική κατανόηση και κάλυψη της ύλης σε ποσοστό 30-40%.

Τι περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμά μας για το φετινό καλοκαίρι :

 -Εντατικά μαθήματα ταχύρρυθμου χαρακτήρα για όλες τις τάξεις του Λυκείου.

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ανάλυση και αξιολόγηση) για την πρώιμη επιλογή κατεύθυνσης και την εξειδίκευση των μαθητών μας.

-Διαμόρφωση Ατομικού Προγράμματος Μελέτης, για όλους τους μαθητές των θερινών σπουδών, καταρτισμένο από τον Σύμβουλο Σπουδών του «Παίδευσις» με βάση τις ανάγκες κάθε μαθητή.

-Έκπτωση στα συνολικά δίδακτρα  -20%, με άμεση εγγραφή μέχρι και τις 25 Μαίου! 


Για περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κάθε τάξης, παρακαλώ καλέστε στη γραμματεία μας στο 210 5542800.