Τμήματα Γυμνασίου

Βαθιά κατάκτηση των γνώσεων αυτής της σημαντικής βαθμίδας εκπαίδευσης και κάλυψη τυχόν κενών, που έχουν προκύψει κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Στο «Παίδευσις», έχουμε διαμορφώσει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα υποστήριξης και προετοιμασίας των μαθητών μας, για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου. Κύριος σκοπός μας, είναι να οδηγήσουμε τους μαθητές μας στη βαθιά κατάκτηση των γνώσεων αυτής της σημαντικής βαθμίδας εκπαίδευσης και στην κάλυψη τυχόν κενών, που έχουν προκύψει κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Με τον τρόπο αυτό, βοηθάμε τους μαθητές να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη γνωστική βάση ώστε να αναπτύξουν στη συνέχεια τον τρόπο σκέψης τους, να διευρύνουν ακόμα περισσότερο την κρίση τους αλλά και να ενισχύσουν το ενδιαφέρον τους για την ίδια τη γνώση και την επιστήμη, θέτοντας έτσι τις βάσεις για τις επόμενες τάξεις και κυρίως για το απαιτητικό Λύκειο.

Στο «Παίδευσις», μέσα από ένα καλοσχηματισμένο πρόγραμμα για την Α’, τη Β’, αλλά και τη Γ’ γυμνασίου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μαθητή αλλά και στις διερυμένες απαιτήσεις του Λυκείου που ακολουθεί, προετοιμάζουμε τους μαθητές μας με τον καλύτερο τρόπο για την ακαδημαική πορεία που έπεται.

Δίνοντας έμφαση στα κύρια γνωστικά αντικείμενα της Έκφρασης-Έκθεσης, των Μαθηματικών, της Φυσικής, της Χημείας, των Αρχαίων Ελληνικών & της Ιστορίας και με προηγμένη βιβλιογραφία και χρόνια διδασκαλικής εμπειρίας, απευθυνόμαστε στον αυριανό μαθητή που θέλει να ξεχωρίσει γνωστικά και διαμορφώνουμε μαζί το μέλλον του.

Στο «Παίδευσις» για το γυμνάσιο, λειτουργούν και προγράμματα καθημερινής μελέτης & παρακολούθησης των σχολικών μαθημάτων, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ιδιαίτερου μαθήματος.