Μηχανογραφικά από 19 έως 28 Ιουλίου

Λίγες μέρες άφησε το Υπουργείο Παιδείας στους υποψηφίους των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, για να ολοκληρώσουν τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού τους Δελτίου. Στο Παίδευσις, παρέχουμε τη δυνατότητα συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου στους μαθητές μας, Εντελώς Δωρεάν κατόπιν συμβουλευτικής και καθοδήγησης από τον Σύμβουλο Σταδιοδρομίας του φροντιστηρίου μας.

Με ημερομηνία που άνοιξε χθες Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, οι υποψήφιοι μπορούν  να επισκέπτονται, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password), την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/ και να επιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/ και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.

Για την εισαγωγή τους στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι υποψήφιοι μπορούν να συμπληρώνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ) και στη συνέχεια να καταλήξουν στο τελικό μηχανογραφικό τους, με την επιλογή ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, το αργότερο έως και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 24:00.

Να σημειωθεί ότι μετά την τελική οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού του υποψηφίου για την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οποιαδήποτε τροποποίηση από τους υποψηφίους είναι δυνατή,μόνο εντός της προκαθορισμένης ημερομηνίας υποβολής και μόνο με τη διαμεσολάβηση της σχολικής μονάδας.