Παίδευσις – Η καλύτερη επιλογή από την Α’ Λυκείου!

Η Α’ Λυκείου είναι με διαφορά,η σημαντικότερη τάξη, όπως διαμορφώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και τις απαιτήσεις που θέτει στους νέους μαθητές που θα ξεκινήσουν σε αυτή την φοίτησή τους.

Γιατί; Ο βαθμός της Α’ Λυκείου προσμετράται στον βαθμό για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο, ενώ ξεκινάει και η απαιτητική Τράπεζα Θεμάτων.

Η τράπεζα θεμάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτεί εξειδικευμένη γνώση από τους μαθητές σε όλα τα μαθήματα, ικανή να ανταποκριθεί σε απαιτητικά θέματα. Από μόνη της, η λογική μίας εξέτασης,στην οποία ο βαθμός δεν θα προκύπτει μόνο από τον καθηγητή του σχολείου, αλλά και από κάποιον καθηγητή εκτός σχολικού περιβάλλοντος που θα βρίσκεται σε ευρύτερη γεωγραφική κλίμακα, από μόνο του αγχώνει. Χρειάζεται λοιπόν οργάνωση και σωστή μεθοδολογία για να μπορέσουν οι μαθητές να προετοιμαστούν σωστά για αυτές τις “mini” Πανελλαδικές.

Το Παίδευσις, είναι το φροντιστήριο που πρέπει να επιλέξεις για να προετοιμαστείς σωστά για την Τράπεζα Θεμάτων, αφού η βαρύτητα που δίνουμε στην Α’ Λυκείου είναι αρκετά μεγάλη. Τα τελευταία χρόνια, επενδύουμε με επιπλέον ώρες και απόλυτα εξειδικευμένη μελέτη στους μαθητές της Α’ Λυκείου ώστε :

α. Να γνωρίζουν από νωρίς την Κατεύθυνση Σπουδών που τους ενδιαφέρει

β. Να επενδύουν στην Κατεύθυνση αυτή, με επιπλέον ώρες μαθημάτων και άσκησης.

γ. Να καθοδηγούνται από Σύμβουλο Καθηγητή, που θα τους γνωρίζει προσωπικά και θα ενισχύει τα δυνατά σημεία τους, διορθώνοντας τα αδύναμα.

δ. Να τους παρέχεται η μέγιστη δυνατή υποστήριξη από το Παίδευσις με στόχο μόνο την επιτυχία και επίτευξη των στόχων τους.

Αρχές Σεπτέμβρη βαδίζουμε δυναμικά προς τη νέα χρονιά! Για κάθε μαθητή μας της Α’ Λυκείου που εγγράφεται με έναν φίλο του, παρέχουμε -50% έκπτωση στα δίδακτρα Σεπτέμβρη!