Πανεπιστήμιο

Με απόλυτα εξειδικευμένους καθηγητές ανά μάθημα και ακαδημαϊκό τμήμα και με ειδικές σημειώσεις για τους φοιτητές μας.

Ο Πρότυπος Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Παίδευσις», εισέρχεται και στον απαιτητικό τομέα της παροχής πανεπιστημιακών μαθημάτων, με πλήρη γνώση της ευθύνης που απαιτεί ένα τέτοιο σημαντικό εγχείρημα. Με απόλυτα εξειδικευμένους καθηγητές ανά μάθημα και ακαδημαϊκό τμήμα και με ειδικές σημειώσεις για τους φοιτητές μας, διαμορφωμένες με βάση τα επίσημα εγχειρίδια των σχολών τους, πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα βαθμολογικά στις εξεταστικές διαδικασίες τους.

Παράλληλα, με υπευθυνότητα και συνέπεια είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των φοιτητών μας & στον τομέα της εκπόνησης εργασίας για το Πανεπιστήμιο, από την τυπική εργασία του εξαμήνου τους μέχρι τη διαμόρφωση της πτυχιακής ή μεταπτυχιακής εργασίας τους, ενώ αναλαμβάνουμε & την εκπόνηση εργασιών του ΕΑΠ και του ΑΠΚΥ. Σε κάθε περίπτωση ο Πρότυπος Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Παίδευσις», εγγυάται την παροχή μίας πρωτότυπης εργασίας χωρίς σημεία λογοκλοπής.

Τέλος, αναλαμβάνουμε με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας τις εξετάσεις των κατατακτηρίων σε όλα τα τμήματα της Αθήνας, είτε αυτά είναι θεωρητικών επιστημών (Ψυχολογίας, Νομικής, Κοινωνιολογίας, Νηπιαγωγών, Δασκαλων, Φιλολογίας), είτε θετικών (Δημ. Διοίκησης, Πολυτεχνείου, Φυσικών κ.ο.κ).

Στο «Παίδευσις», η υψηλή παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών και στον τομέα των φοιτητικών μαθημάτων, εγγυάται την απόλυτη επιτυχία των φοιτητών μας στα πανεπιστημιακά τμήματα και τις υψηλές τους βαθμολογίες σε κάθε μάθημα εναξαρτήτως απαιτήσεων.