Το Παίδευσις

Λίγα λόγια για το Φροντιστήριο

Το Παίδευσις, προετοιμάζει μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να διακριθούν στο σχολείο και κυρίως για να εισαχθούν στα Τμήματα των Πανεπιστημίων που επιθυμούν.

Με έμπειρους και διακεκριμένους καθηγητές που ακολουθούν ένα σωστά οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών παρέχει στους μαθητές του τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Μετά από 10 και πλέον χρόνια λειτουργίας και με χιλιάδες μαθητές να έχουν περάσει από τις τάξεις του, το Παίδευσις είναι σταθερά το πρώτο Φροντιστήριο στην περιοχή της Ελευσίνας που εισήγαγε την πιο καινοτόμα πρόταση εκπαίδευσης, αυτή που στηρίζει τόσα χρόνια και την επιτυχία του. Έχει να επιδείξει άλλωστε, άψογη οργάνωση και υψηλή ποιότητα σπουδών που εγγυώνται την επιτυχία των μαθητών του.

Σύντομη Αναφορά στην Ιστορία του Παίδευσις

Ο Πρότυπος Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Παίδευσις», ιδρύθηκε το 2012 από τη Ζανίνα Βάσση, με κύριο στόχο να αποτελέσει έναν όμιλο που θα διαφοροποιηθεί και θα διακριθεί σημαντικά στην παροχή της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Η ανάγκη της εποχής για ένα σύγχρονο και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό κέντρο όλων των βαθμίδων που θα σέβεται τις ανάγκες γονέων και μαθητών και θα προσωποποιεί την παροχή της διδασκαλίας ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μαθητή έγινε τελικά πράξη σε ένα χώρο 220 τ.μ στο κέντρο της Ελευσίνας. Εκεί, στεγάζονται όλες οι δραστηριότητες του «Παίδευσις» καθώς και οι εκδόσεις του οργανισμού και παρέχονται φροντιστηριακά μαθήματα, θεωρητικά και θετικά, σε μαθητές δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο «Παίδευσις», ο μαθητής λαμβάνει την κατάλληλη παιδεία, εξελίσσει την κρίση του, κατανοεί και ξεπερνά τις αδυναμίες του, βελτιώνει την αποδοτικότητα του, μέσα από ένα καλά οργανωμένο διοικητικά σχήμα που εργάζεται δυναμικά για να τον βοηθήσει να πετύχει αλλά και μέσα από την εξειδικευμένη βιβλιογραφία του ομίλου που είναι ειδικά διαμορφωμένη για να ενισχύσει τις κλίσεις του.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε την πιο σωστή εκπαίδευση με τον πιο δυναμικό τρόπο, ενώ παράλληλα να συμμετέχουμε δημιουργικά στη διαμόρφωση προσωπικοτήτων και ευγενών χαρακτήρων, ικανών να ανταποκριθούν στις ακαδημαϊκές απαιτήσεις του αύριο.

Σύστημα επιτυχίας

Στον Πρότυπο Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Παίδευσις», η επιτυχία συνίσταται σε πέντε πολύ σημαντικά βήματα.

  • Οι χώροι μας προδιαθέτουν θετικά το μαθητή να αφιερώσει χρόνο στην εκπαιδευτική του προσπάθεια. Με άνετες ευήλιες αίθουσες, που η κάθε μία διαθέτει τη βιβλιοθήκη της και σύγχρονα εποπτικά μέσα, ο μαθητής μπορεί να ασχοληθεί διεξοδικά και να αφιερώσει ουσιαστικό χρόνο στο αντικείμενο μελέτης του.
  • Τα τμήματα μας είναι σταθερά ολιγομελή ενώ πραγματοποιούνται και ιδιαίτερα μαθήματα. Αυτό συμβάλλει καθοριστικά στην κατανόηση της ύλης από τους μαθητές μας, ενώ δίνει την ευκαιρία και στους καθηγητές να ασχοληθούν σε βάθος με κάθε μαθητή ξεχωριστά και τις ιδιαίτερες ανάγκες του.
  • Στο «Παίδευσις», η βιβλιογραφία στην οποία ασκούνται οι μαθητές μας, είναι αποτέλεσμα της χρόνιας εκπαιδευτικής εμπειρίας των καθηγητών μας. Το υψηλών προσόντων εκπαιδευτικό δυναμικό μας, διαμορφώνει ειδικά σχεδιασμένα βιβλία για τον όμιλο, με σκοπό την απόλυτη εξειδίκευση και ανάπτυξη των γνωστικών δεξιοτήτων των μαθητών μας.
  • Η σκοποθεσία μας είναι να παρέχεται η γνώση στο μαθητή όσο πιο βιωματικά γίνεται, ώστε ο ίδιος να μην αναλώνεται σε απλή αναπαραγωγή γνώσεων αλλά να οδηγείται σε κατακτημένη γνώση που διατηρείται με την πορεία των ετών.
  • Ο Πρότυπος Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Παίδευσις», ενδιαφέρεται για τη σύνδεση του μαθητή με την κοινωνία, την εξέλιξη του ως προσωπικότητα, τη διαμόρφωση της ισχυρής κρίσης του. Για το λόγο αυτό, διοργανώνει συχνά παρουσιάσεις βιβλίων, επισκέψεις σε μουσεία και χώρους πολιτισμού, διαγωνισμούς φιλαναγνωσίας. Έτσι, οι μαθητές μας λαμβάνουν γενικότερη παιδεία, αναγκαίο ζητούμενο για τη διαμόρφωση μιας προσωπικότητας του μέλλοντος.